Projectontwikkeling

Van initiatief tot voorbereiding en van uitvoering tot gebruik. Waterland Real Estate is gespecialiseerd binnen alle fasen van gebiedsontwikkeling. Of het nu gaat om een binnenstedelijk project of een complex plan in het buitengebied. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing en een hoogwaardige inpassing. Van bestemmingsplan tot oplevering en dat doen wij uiteraard niet alleen, maar in samenspraak met alle deelnemers en stakeholders. Wij werken intensief samen met gemeenten, provincies en de overheid. Belanghebbende en omwonende worden nauw betrokken bij de verschillende buurtparticipaties.

Wij ontwikkelen en realiseren woningen voor jong en oud en voor ieder budget. Van grondgebonden woningen tot appartementen en van maisonnettes tot lofts. Ook woningen voor mensen met een zorgbehoefte of voor mensen die niet zelfstandig kunnen wonen ontwikkelen wij passende huisvesting. Onze sterke organisatie stelt ons in staat om risicodragend te participeren. Wij renoveren grootschalig en complexmatig woningen op een hoogwaardig niveau. Hiervoor werken wij nauw samen met een aantal vaste, gespecialiseerde bouwbedrijven en architecten.

Urban developers with a vision for mixed use areas

Committed to new concepts for residential health care

Enkele van onze lopende projecten:

Zaankwartier, Wormerveer LEES VERDER Ocriet/Sterk locatie, Eembrugge LEES VERDER Newa II, Amstelveen LEES VERDER Trappenberg, Huizen LEES VERDER